Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1

Prati Dodato u Pratim.
Pratim Izbačeno iz Pratim.

Cena: 1.800,00 €

Kupi odmah, plati kasnije opt-logo
Viđeno: 3184 puta
Prati: 16 korisnika
Pošaljite poruku
Vladimir offline
Član od 30.07.2020.
Užice

 

 

Lux apartmani , potes Rudine, Zlatibor, 3km od centra, pored teniskog naselja Springs.

Molim Vas da instalirate TELEGRAM i tada možete da pogledate od prvog dana Ceo tok gradnje. ("https: //t. me/imperiumzlatibor")

Apartmani su okrenuti na jugo-istok, pogled na Čigotu,

Vrlo bitno za buduće vlasnike je da celo naselje po urbanističkom planu ne može imati više od 9m visine ili P+S i potkrovlje.

Apartmani u prizemlju trosobni stanovi, povrsine 74m2 sa dnevnom i dve spavaće sobe, kupatilom i terasom, parking mestom, dvoristem i pristupom bazenu.

Apartmani na spratu i potkrovlju duplexi 80+40 (120m2) , sa mogućnošću 4 spavaće sobe, 2 kupatila i terasom, svoj parking takođe kao i pristup zajednickom bazenu i dvorištu. Osnovni deo stan na spratu od 80m2 sa dve spavaće i dnevnom sobom, Deo od 40m2 u potkrovlju moguće urediti i kao jednu veliku sobu, igraonicu itd.

Koncept 2 kuće sa po 4 apartmana, 2 u prizemlju i 2 na spratu sa zajedničkim Bazenom, dvorištem i parkingom. Ideja je da se optimizuju troškovi održavanja , a da kupci imaju u svom dvorištu komplex od 5* .

Ukupno imamo na parceli od 14ari , parking za 10 automobila, tri nezavisna objekta , dve centralne kuće sa po 4 apartmana i jednu manju kuću sa jednim duplex apartmanom koji po potrebi moze imati funkciju mini Spa sa saunom, kao i otvoreni bazen 7x4m sa letnjikovcem koji su planirani za zajedničko korišćenje, tuš kabinom i roštiljem .

Objekti su izgradjeni kao Energetski efikasni objekti zahvaljujući vrhunskoj stolariji i duplo izolovanim zidovima spolja i unutra, korišćenjem novog termo izolacionog maltera MANTOFLY. (www. mantofly. rs)

Spoljni zidovi objekata sastoje se od Ytong blokova 30cm debljine, sa stolarijom Drvo-Aluminijum sa 3 stakla i dve komore. Sam blok Ytong od 30cm je dovoljan da zadovolji energetski pasoš, ali smo odlučili da ga dodatno poboljšamo i napravili smo dodatnu izolaciju ,

Na Ytong blokove od 30cm debljine nameta je najnovija izolacija u vidu mašinskog maltera "Mantofly" koja pored termo izolacionih karakteristika gde imamo analog da je uradjena izolacija od kamene vune od 12cm , poseduje i Požarni Sertifikat A1 (Institut IMS BEOGRAD) (www. mantofly. rs), kao i zvučnu izolaciju od 20db po 1cm debljine maltera što doprinosi komforu i spolja i unutra. Malter koji smo ugradili ima karakteristiku da je paropropustan "diše" što je savršeno u eksploataciji objekta, nema vlage u ćoskovima i problema sa termoprekidima na prelazima izmedju betona i blokova .

Preko izolacionog maltera uradjene su fasade u kombinaciji , kamen(štanglice širine 5cm)i drvo po uslovima i dizajnu celog naselja teniskih terena Springs, na fasadama nema stiropora i PVC marerijala !

Stolarija na objektima montirana Lux varijanta drvo/aluminijum sa profilima 120mm širine, tri nisko emisiona stakla, 2 komore, sa nagibno kliznim balkoncima, i u svemu prema projektu arhitekture. Mehanizmi na prozorima i vratima ROTO Germany.

Elektro instalacije odradjene po projektu za smart home , modularni system utičnice i prekidači renomirane firme Gewiss Italy, 2 optička vlakna direktno u svakom apartmanu, priključena na Telekom, El. Brojila posebna za svaki Apartman, zajednička potrošnja bazen i dvorište , Ostavljena instalacija za Wifi kamere na fasadama i mogućnost daljinskog upravljanja grejanjem, rasvetom alarmom i kamerama.

Osnovno grejanje trenutno električno, očekuje se do kraja 2022 godine priključak na gasnu mrežu . Ostavljena mogućnost za ugradnju gasnih kotlova .

Na proleće 2022 se objekti priključuju na gradsku vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

Na prodaju ukupno 6 apartmana, 3 apartmana u prizemlju površine 74m2 i 3 apartmana na spratu površine 81m2 plus potkrovlje 40m2. Cena dogovor i definisanje detalja .

Mogućnost kupovine jedne kuće u kompletu sa 4 apartmana po specijalnoj ceni.

Objekat br.3 kuća za odmor i SPA mogućnost prodaje uz apartman.

Odobrava se popust za kupovinu u ovoj fazi gradnje i plaćanja iz 2 dela do završetka objekata.

Objekti su ukrovljeni, uradjene unutrašnje instalacije, fasade uradjena termo izolacija, objekat izmalterisan, uradjen izravnjavajući sloj košuljice, dvoriste i bazen uradjeni betoni i grube instalacije postavljena, voda , kanalizacija, elektro kablovi i optika za svaki apartman i bazen , stolarija komplet urađena i spremna za montažu unutrasnja stolarija koja se montira posle odabira tipa podova i zidova.

Fasada spolja uradjena i montaža kamena i drveta završena 05.05.22

Ostalo da se urade završni radovi u apartmanima po dogovoru sa Kupcem, Tip pločice, tarketa, boja molerski radovi.

Mogucnost dogovora oko izvodjenja i opremanja komplet Apartmana i izradom 3 D rešenja po vašim idejama.

Očekivani kraj radova do kraja maja 2022 god.

WarningIconMedium

Promocije za ovaj oglas biće uklonjene

Parkiranjem ovog oglasa ukloniće se promocije vezane za njega, bez mogućnosti refundacije.


Slika 1 - Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1Slika 2 - Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1Slika 3 - Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1Slika 4 - Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1Slika 5 - Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1Slika 6 - Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1Slika 7 - Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1Slika 8 - Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1Slika 9 - Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1Slika 10 - Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1Slika 11 - Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1Slika 12 - Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1Slika 13 - Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1Slika 14 - Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1Slika 15 - Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1Slika 16 - Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1Slika 17 - Apartmani lux sa bazenom Zlatibor 1/1
NBS - Kursna lista   NBS - 23.05.2022.
kup sred prod
117,15 117,50 117,86